jueves, 2 de junio de 2016

Com arribar a Huerta La Cansina


Adreça Camino de San Agustín, s/n, 41510 Mairena del Alcor (Sevilla)
Coordenades GPS: (37.37646336096382, -5.761142071569793)


Per corregir la ruta errònia que proposen dispositius com Tom Tom incloem aquesta direcció GPS
aproximada. Des d'aquest punt, cal continuar per Camino San Agustín tot seguint els cartells i les indicacions que nosaltres mateixos hem col·locat.

Contacte:
Telèfon: +34.955 94 25 43
Móbil: +34.659 44 88 49



On som?

Huerta Cansina es troba a la província de Sevilla, a l'Andalusia occidental.  La seva ubicació geogràfica ens situa en un punt estratègic entre les províncies de Càdis i Huelva (les platges de Chipiona o de Matalascañas es troben a menys d'una hora en cotxe), la montanya (Sierra Norte de Sevilla, Sierra de Huelva i Cadis i Màlaga 30min/1 hora de distancia) i la Campinya sevillana, un lloc privilegiat banyat pel riu Guadalquivir i habitada desde la prehistoria per diverses civilitzacions.  Sense oblidar les monumentals Cordoba i Granada a una i dues hores respectivament i diferents ciutats amb també gran interes cultural com Carmona, a 10 minuts, Santiponce a trenta o Osuna a quaranta.

Com arribar a Sevilla

* En cotxe
Nacional A-4 Sevilla-Madrid i la A-92 desde Málaga o Granada.

* En avió
Aeroport de San Pablo de Sevilla, Pablo Picasso de Málaga o Jerez de la Frontera, Granada o Almería té vols regulars desde les principals ciutats de tot el món.

* En tren
El tren és un mitjà de comunicació molt còmode i ràpid.  L'estació de Santa Justa, Sevilla, té una línea d'alta velocitat (AVE) la qual connecta Madrid i Sevilla en 2 hores i 45 minuts.  Té també moltes altres línees les quals connecten la ciutat amb altres punts de la nostra geografia.

* En autobús
Sevilla té diferents estacions d'autobús, la Plaza de Armas o Prado de San Sebastian.Des de l'estació de San Bernardo.  El trajecte fins a Mairena és de 30 miunts.

* En Vaixell
Sevilla compta amb l'únic riu navegable de la Península Ibèrica.  En Vaixell també es pot venir a aquesta terra.

* En bicicleta mitjançant els camins, raseret o vies verdes de la nostra regió.

¿Com arribar a Mairena del Alcor?

* En tren / autobús
 Des de l'estació de San Bernardo cal agafar l'autobús de Alcalá de Guadaira - Mairena del Alcor.  El trajecte és de 30 miunts.

* En avión
Des de l'aeroport de Sevilla, cal agafar l'autopista A-4 direccó Carmona-Madrid i agafar la Sortida 521 Brenes - Mairena del Alcor

¿Com arribar a Huerta la Cansina?

Un cop es troba al costat esquerra de la Feria cal continuar aquest carrer fins al final del Parque de la Ciudad,.  En la següent rotonda girar a l'esquerra i a uns 100 metres es troba un camí de terra, el Camino de San Agustín.  A un quilòmetr es troben ja les nostres casas, Huerta La Cansina.



¡Benvinguts!

0 comentarios:

Publicar un comentario

/* /******************************** ********************************/