viernes, 3 de junio de 2016

Celebracions i festes

Huerta La Cansina es troba situada tan sols a 20 kilometres de Sevilla, en plena naturalesa.  Aquesta finca de la campinya sevillana disponsa d’un jardí amb piscina on es celebran festes i casaments.  Disposa de quatre cases per allotjar invitats.  


Espais i capacitats

Les celebracions són a l’aire lliure en l’ampli jardí, en contacte directe amb la naturales i el client pot
esplaiar-se en la decoració, al seu propi gust.    Amb respete es pot aconseguir un ambient relaxat i familiar tenint l’oportunitat de refrescar-se a la piscina o ballar i cantar fins it tot al voltant d’una foguera.



El complex té més de dos mil metres quadrats de jardí i disponsa de diferents zones de gespa de fàcil accés, rodejant la piscina es pot celebrar la cerimònia, el banquet, la festa, barbacoa, etc.  A la nit l’espai està ambientat amb il·luminació colorida que dóna una llum espacial a la vegetació que envolta l’espai.

La zona ajardinada està formada per flors de temporada, una variada arboleda amb moreres centenàries, anyenques parres, atzavara, plantes enfiladisses i buguenvíl·lia que coloreja i refresca durant el dia i protegeix fins l’alba.


La quitxalla podrà gaudir de la llibertat del camp, banyar-se, córrer, saltar i jugar sense risc de carrers i carreteres.

Si es desitja contractar alguna actuació o grup musical hi ha plena llibertat a escollir el més adequat a les necessitats de la celebració i a dur-lo a terme en l’espai que més agradi. .

L’entorn i la posta de sol faran que la vostra festa sigui encara més inolvidable.  Els vostres invitats sempre recordaran l’experiència.

Serveis oferts


Si es desitja organitzar un casament a l’aire lliure, Huerta La Cansina és l’espai ideal.  És una finca especialment recomanada per a celebracions familiars.

L’equip humà de La Cansina es farà càrreg de tot allò relacionat amb la cerimònia i el banquet.  A més a més, som conscients del bon tracte a la naturalesa i planificarem una celebració sostenible.  Poden aconsellar-nos la disposició de les taules, cadires, barres, etc pero sempre serà el client qui decidirá l’espai on es durà a terme la celebració.  També cap la possibilitat de decorar els jardins amb més flors, espelmes, antorxes, projeccions, carpes, etc.



El client decideix quan comença i quan acaba la celebració, així com el catering.  

Gastronomia

A la zona del jardí hi ha una parrilla argentina i un forn marroquí on es poden preparar suculents plats per al banquet nupcial.

Servei d’allotjament



Es poden allotjar invitats en les quatre cases i els nuvis poden allotjar-se en una pintoresca suite nupcial.  

 














1 comentarios:

  1. Siempre he pensado que las fincas rusticas son un gran escenario para celebrar fiestas, especialmente las bodas ya que son especiales para esa ocacion y tienen un encanto que ninguan otra propiedad por lujosa y costosa que sea no tiene.

    Saludos,
    Rusticas Singulares

    ResponderEliminar

/* /******************************** ********************************/