jueves, 2 de junio de 2016

La Cansina com a plató de rodatge



Una de las facetas més peculiars de La Cansina és la de plató de rodatge
per a produccions audiovisuals
de tota mena: sèries, programes de televisió, videoclips o pel·lícules.

Durant tot el temps d'activitat són diferents les productores que han vist en Huerta la Cansina un lloc ideal per a convertirlo en uns estudis de grabació.

La localizació, la decoració de les cases, la ambientació o els paisatges fan del lloc un espai ideal per a grabar tota mena de plans i escenes.

També la primavera del 201, la productora de Pedro Almodóvar escullí aquest lloc per a grabar alguna de les escenes del seu últim film Julieta.  Durant tot un mes vam veure com la Cansina i les seves instal·lacions va transformar-se en un autèntic set de grabació amb els seus despatxos, camerins, vestuaris i zona tècnica.  Una experiència col·losal!

La darrera empresa interessada i que ha gravat a la nostra finca ha estat l'empresa Inés Rosales amb una producció que serà exportada a Estats Units i en la qual apareixen imatges de la nostra casa joia, la Casa Andaluza.


Aquestes són algunes de les últimes produccions, entre les quals trobem un vídeo musical del cantant Sergio Labandon o del grup musical Rocker Roots.







I sense baixar el ritme el mateix any 2015, el naixent grup musical sevillà jar el ritmo, el mismo año 2015, el naciente grupo musical sevillano Los Labios decidí adornar la nostra tardor i convertir la nostra horta en un convent de rock durant tres intenses setmanes.  Sammy Taylor, fill del desaparegut mític músic sevillà Silvio Sacramento, juntament amb els prestigiosos guitarristes i vocalistes Charlie Cepeda i Alvaro Suite, i els fabulosos Ricky Candela al baix i Fernando Reina a la batería, grabaren aquí, entre Villa Comix, la sala Nave Verde i el nostre entorn, el reality Toque Flamenco que els llançà a la seva primera gira pel continent americà.  Una convivencia que, amb el suport de l'ambigú Almodo-bar, ens deixà un sabor de boca que no haguéssim volgut deixar de assaborir!


   

0 comentarios:

Publicar un comentario

/* /******************************** ********************************/